Vi er jo i historiske omgivelser, og da passer det godt å følge de eldre skikker – også når det gjelder måltidsrutiner. Så vår standardservering hver dag i vintersesong, ved arrangementer, og ved andre egnede anledninger er det vi kaller Feforpensjon:
08:00 til 12:00: Dugurd(fra gammelt Dagverd). Dette er en laaang frokost, hvor vi utpå formiddagen setter fram noen ekstra varmretter. Passer ypperlig om du vil spise en tidlig frokost, ta en skitur, og så komme inn til et nytt besøk ved dugurds-buffeten. Eller: Om du ønsker en riktig lat morgenstund på rommet, så er det null stress med å rekke dagens første måltid!
14:00 til 16:00: Eftaskaffe(inspirert av britiske Afternoon Tea). Et enkelt varmt måltid, og ikke minst: Gode Feforbakte kaker til kaffen! Dette måltidet serverer vi fra kaffebordet i resepsjonen - og du kan nyte maten foran peisen, eller på hemsen, eller hvor du måtte ønske i stuene. Deilig etter en skitur eller noen fartsfylte timer i alpinbakken.
19:00 til 21:00: Middag- buffeten alle våre gjester er så glade i! Her disker vi opp med «alt» som hører til på en skikkelig buffet – kjøtt og fisk – varmt og kaldt – salt og søtt. Pluss gode vegetar- alternativer. I våre dager, er det også ofte ønske om mat fri for diverse allergener – noe vi alltid tar hensyn til.
Og for ikke å glemme: Er du hyttegjest i naboområdene, eller passerer Fefor på ski- eller vandretur, er du HJERTELIG VELKOMMEN til å stikke innom og nyte av buffetene våre – eller en kopp kaffe med litt godsaker «attåt». Det er bare å henvende seg i resepsjonen for info om hva som er til salgs den dagen.
Kjøkken
- et kokkelag i toppklasse!
Vi er så heldige å ha et fast og rutinert kokkelag, som har vært hos oss i mange år. I kjøkkenstaben har vi både gudbrandsdøler, som har vokst opp med den lokale matkulturen – og også eminente kokker fra andre steder i verden, som har flyttet hit og tatt med seg det beste fra sine kulturer. I tillegg til å lage de lekreste festmenyer, har de alle spesialisert seg på å komponere varierte og spennende middagsbuffeter – noe vi stadig høster rike godord for!
Restaurant
- god plass og fantastisk utsikt!
Restaurantkapasiteten vår er stor, og godt tilpasset hotellkapasiteten for øvrig. Så som boende gjest hos oss, vil du alltid ha et eget bord – ingen ventetid. Hovmester og servitører vil alltid gjøre sitt ytterste for at du skal få det du ønsker av drikkevarer til måltidene, så raskt som mulig. Vi gir også anledning til å forhåndsbestille de ønskede edle dråper til dagens middag – slik at det hele står klart på bordet ditt, når du kommer til restauranten.
Bar
- selvfølgelig!
Vi har selvfølgelig også en egen velfylt bar, og denne åpner vi på ettermiddagen i vanlige driftssesonger. Men skulle behovet for en drink melde seg før åpningstid, finner vi som regel en kvalifisert medarbeider, som kan mixe litt. Ellers kan du som hotellgjest, nyte øl og vin fra resepsjonens utvalg - hele døgnet om du vil!