Mat & Drikke


Vel bekomme!

På Fefor serveres de daglige måltidene fra buffet - med ønske om at du som gjest skal kunne forsyne deg av hjertens lyst!

Hjemmelaget

Maten tilberedes fra bunnen av i vårt eget kjøkken - av et kokkelag som er genuint og lidenskapelig opptatt av de kulinariske verdier, og den estetiske opplevelsen av måltidet.

Som i gamle dager

Dugurd: fra 07:30 til 12:00
Eftaskaffe: fra 14:00 til 16:00
Kveldsbuffet:  fra 19:00 til 21:00

Dugurden (fra gammelt: Dagverd) - varme og kalde retter.
Sikrer deg null stress for å rekke frokost! - og du må gjerne besøke buffeten mer enn en gang utover formiddagen - vi setter fram flere varmretter etterhvert. 

Eftaskaffen serverer vi fra egen buffet i resepsjonssalongen, og du kan nyte måltidet hvor du måtte ønske. Her få du et godt gammeldags kaffebord med hjemmelagde kaker og småretter - alt etter kokkens innfall den dagen!

Kveldsbuffeten er dagens største buffet. Her finner du koldtbord, og varme middagsretter for enhver smak.
Og selvfølgelig en dessertbuffet med søte fristelser.

Forestill deg en dag som denne: En lett frokost... så en deilig skitur... tilbake til dugurden for et godt varmt måltid... en liten hvil... et besøk i alpinbakken... tilbake på hotellet til duften av kaffe og fersk bakst... så kanskje en tur i bassenget før ettermiddagsstrekken... og så kveldens store middagsbuffet med et godt glass vin... og hvorfor ikke en cognac til kaffen...
En typisk dag på Fefor!

I en spisesal med panoramautsikt til det mest betagende og beroligende landskap du kan tenke deg, tør vi love at måltidene på Fefor er noe du ønsker å oppleve igjen og igjen.


 I tillegg til de faste måltidene, finner du alltid noe godt til kaffen på resepsjonsdisken.

Hos oss er gjesten alltid
godt forsynt!